Компанията на Парис Хилтън 11:11 Media прекрати  рекламната си кампания

...
Компанията на Парис Хилтън 11:11 Media прекрати  рекламната си кампания
Коментари Харесай

След заявката за нова ера в рекламата: Парис Хилтън спира кампанията си в X

Компанията на Парис Хилтън 11:11 Media приключи  рекламната си акция в X (Twitter) на Илон Мъск единствено месец откакто разгласи извънредно партньорство с платформата.

Така тя става следващия бранд, който стопира разноските за реклама в X заради опасения за антисемитизъм и пронацистко наличие.

" 11:11 Media взе решение неотложно да изтегли акцията от платформата ", съобщи Брус Герш, президент и основен действен шеф на 11:11 Медия пред CNN.

Решението на Хилтън е удар за X и за основния изпълнителен шеф на платформата Линда Якарино, която предишния месец разгласи огромната вест за рекламното партньорство с милиардерската наследница.

Сделката, оповестена от Якарино като дълготрайно, " публично партньорство " сред Hilton, 11:11 Media и X, имаше за цел да сътвори " стартова площадка за нови начинания в региона на видеото и видеото онлайн, търговията онлайн и доста други ". Сделката включваше и съглашение за шерване на приходите сред двете страни.

Якарино, някогашен началник на рекламния отдел на NBCUniversal, на която беше предоставено да притегли рекламодатели назад в X макар спорното ръководство на  Мъск, разгласи Хилтън за " кралицата на поп културата " и дефинира партньорството като " нова епоха ", която ще се развива само в X, напомня CNN.

The queen of pop culture, music, business, and TV is #Sliving on X. @ParisHilton welcome to the @X family, we're excited to launch an official partnership with you and your next-gen media company 11:11. Together we're going to create a launchpad for new initiatives in video and… pic.twitter.com/7ctohyn3Nb
— Linda Yaccarino (@lindayaX) October 2, 2023
Говорител на Хилтън отхвърли да разяснява дали прекъсването на рекламната акция значи завършек на партньорството с X. Говорител на X също не отговори на запитването за коментар.

Хилтън остава дейна в платформата посредством персоналния си акаунт @ParisHilton, където има 16,6 млн. почитатели.

Решението на 11:11 Media да изтегли рекламната си акция от X идва, откакто водещи международни компании също стопираха рекламните си разноски в X предходната седмица поради опасения от пронацистко наличие и приемането от Мъск на антисемитска доктрина на конспирацията в платформата.

IBM спря разноските си за реклама в X, откакто отчет на Media Matters сподели, че нейна реклама е пусната дружно с пронацистко наличие в X. Други огромни марки, в това число Disney и Paramount, последваха образеца, само че не показаха аргументите за прекъсването на разноските си за реклама в X.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР